tiistaina, tammikuuta 04, 2011

Vuoden ensimmäiset sirpaleet

Jo siihen menikin aikaa, mutta tänään pääsin vihdoin ja viimein asiakkaan tiloihin töihin, kun kaikki byrokratiat oli saatu hoidettua. Ihan oikea työntekeminen voi siis alkaa eikä tarvitse kärvistellä busseissa Espooseen asti. Vähänkö olen iloinen!
Tosin eilen ja tänä aamuna työmatka Espooseen oli oikeastaan ihan inhimillinen. Sisko asuu näet vielä tämän viikon täällä saman katon alla ja kulkee töissä Otaniemessä, joten mehän menemme tietysti kimppakyydillä. Pakko, kun on vain yksi auto. Lähdemme aamulla kuuden aikaan kotoa, jolloin vältämme kehäykkösen ruuhkat, koska olemme jo ennen seiskaa perillä Otaniemessä. Minä lähden bussilla Otaniemestä eteenpäin ja pääsen itse työpaikalle 7.15. Kotiin voikin sitten lähteä jo kolmen tienoilla iltapäivällä, suht hyvissä ajoin ennen iltapäiväruuhkia kehällä. Tosin huomenna sitten suuntaan Otaniemestä kohti Ruoholahtea, ei Matinkylää.

Vietimme sunnuntaina mummun satavuotissyntymäpäiviä. Kyllä, sata vuotta. Syntynyt vuonna 1911 tammikuun alussa, joten siitä voi jokainen laskea ihan itse sen iän. Ei ihan riitä sormet eikä varpaatkaan. Juhlat menivät hyvin, oli kiva nähdä niitä sukulaisia, joita ei näe about ikinä muuten. Sisko oli taas kerran tehnyt tyrmäävän hyvät tarjottavat ja järjestelyt toimivat muutenkin hyvin. Mummu oli toivonut ettei lahjoja juuri tuotaisi, mutta kukkasia tuli senkin edestä ja niin kauniita kimppuja ja asetelmia!

Uusi vuosi vietettiin ihan täällä Nukarilla kaikessa rauhassa. DI tuli aattona, söimme siinä illalla hyvin ja puolilta öin kävimme vähän tienposkessa katsomassa kun naapureissa ammuttiin raketteja. Siinä ei paljon mitään jännittävää kerrottavaa ole.

Ei kommentteja: