sunnuntaina, kesäkuuta 05, 2011

Tilannekatsaus

Melkein kaksi viikkoahan tässä onkin mennyt ilman postausta, joten lienee aika tehdä jonkinlainen lyhyt selonteko siitä, miten olen selvinnyt hengissä.
No, edellinen viikonloppu alkoi sillä, että olin perjantai-iltapäivänä suorittamassa autokoulun kakkosvaihetta, arvioiva ajohan oli tehty jo, samoin pimeällä ajo, joten perjantaina oli luvassa harjoittelu liukkaan kelin radalla ja muutama teoriatunti vielä. Ei siitä sen enempää, paitsi etten ikinä halua autoa, jossa ei ole ABSia. Enkä Toyota Yarista, mutta se nyt ei ole mikään uutinen.
Lauantaina suunta oli sitten Tampereelle, josta DI tuli mukaan ja lähdimme kohti Jämsänkoskea. Lauantai-iltana kävimme Jämsänkosken peränurkilla erään tuttavapariskunnan mökillä. Siellä taisin sitten vilustua, kun terassille tuuli osui vähän ikävästi, koska jo heti sunnuntaiaamuna oli kurkku kipeä.
Sunnuntaina en kuitenkaan ehtinyt potea sen enempää, koska Jämsänkoskella oli DI:n veljen lapsen ristiäiset. Sieltä suuntasimme vesisateessa ensin Tampereelle ja minä omine nokkineni Nukarille. Keli oli tosiaan märkä, jossain Oriveden tienoilla DI kaipasi Fusionin pyyhkijöihin vielä yhtä lisäpykälää, kun ei tahtonut vauhti riittää sen vesisateen kanssa. Onneksi sitä vettä ei tullut kaatamalla kauaa. Moottoritiellä lisähaasteena olivat urat ja pyöristä nouseva vesisumu, mutta selvisin ehjin nahoin kotiin.

Maanantaina olisi sitten pitänyt töihin mennä, mutta totesin aamulla, että olo on sen verran flunssainen, että olen aivan suosiolla pois sen päivän. Ja sitten tiistain. Ja vielä keskiviikonkin, jolloin tosin alkoi olla vähän parempi olo, mutta lääkärissä kävin yhtä kaikki hakemassa lääkärintodistuksen sitä päivää varten. Ja hei, tämä oli ensimmäinen kunnollinen flunssa sen viimesyksyisen poskionteloleikkauksen ja lääkäri sanoi, että nenä ja poskiontelot on niin siistit, että mitään tulehdukseen viittaavaa ei ole. Jippii!
Helatorstaina olin suunnitellut leikkaavani nurmikon, mutta koska olo ei ollut edelleenkään maailman tervein, päätin jättää sen kylmästi seuraavaan viikkoon.

Perjantaina jaksoin sitten jo töihinkin ja töistä Tampereelle. Lauantaina oli luvassa illallinen Inezissä ja uusin Pirates of Caribbean. Tänään intouduimme kauniin ilman houkuttelemana grillaamaan Kirskaanniemeen, ennen kuin lähdin taas ajamaan kohti kotia. Ja täällä sitä nyt ollaan.

Ei kommentteja: