torstaina, heinäkuuta 07, 2011

Painovoiman uhmaamista

Tämä on muuten sitten K18 eikä muutenkaan suositella erityisen herkille ja herkästi pahastuville lukijoille, jos täällä nyt muutenkaan sellaisia on ollut. Luvassa siis tissitalkia.

Tulipa eilen tehtyä vaihteeksi jotain "en ole koskaan ennen..."-kategorian juttua. Aiemmin mainitsemani Ruotsin reissu alkaa uhkaavasti painaa päälle ja laivalle olisi kiva saada jotain uutta päälle. Jos ei muuten, niin vaikka ihan vain DI:tä ilahduttaakseni. Alkuperäinen suunnitelma oli nätti korsetti, joka ei ollut niin paljastava ja porno etteikö se olisi sopinut jakun alle, mutta postitus Ruotsista Suomeen ei sujunut ihan siinä aikataulussa kuin olin optimistisimmissa toiveissani kuvitellut. Käyttöön siis suunnitelma B ja työpäivän jälkeen Sokokselle pankkikortti tanassa.

Sokoksen vaateosaston ale-rekkien seasta nappasin kiinni myyjän ennen kuin ehti epätoivo iskeä ja latelin hänelle toiveita: yläosa, sopiva koko, iltamenoihin tarkoitettu eli ei trikoota tällä kertaa eikä musta, tosin mustallekin annoin varovaisen hyväksynnän, voisihan jakun jättää pois. Valikoimaa ei ihan hirveästi ollut, kesä kun on trikoon ja kukkamekkojen aikaa Sokoksellakin, mutta jotain sentään löytyi. Sopiva, kivannäköinen ja vieläpä niin halpa, että olin tuolilta pudota.

Tässä uudessa paidassa on yksi juju: siinä on vain yksi hiha. Kaula-aukko kulkee oikealta olkapäältä vasemman kainalon alle. Eli sellainen toispuoleinen. Se vaatii sitten alusvaatteilta jo jotain eli käytännössä olkaimettomia liivejä, joihin en ole koskaan aiemmin tutustunut. Erinnäisistä blogeista olen lukenut nykyisten olkaimettomien liivien olevan käytössä tosi hyviä, tukevia vaikka kuppikoko olisikin huomattavasti minun kokoa suurempi. Eri asia sitten oli, että löytäisinkö juuri Sokokselta sopivia olkaimettomia liivejä, sillä vaikka meikäläisen kuppikoko on hyvin maltillinen, ympärysmittaa riittää. Se on muuten aika vaikea yhtälö, suurin osa liiveistä, joiden ympärysmitta on 90-95 tai vieläkin isompi, ovat kuppikooltaan jotain DD:tä tai vielä pahempaa. Välillä kummastuttaa, kun eivät kai kaikki punkerot ole pameloita ja 95B:stä saa aika monessa paikassa vain haaveilla.

Tähdet olivat kuitenkin oikeissa asennoissa ja tuulen suunta suotuisa, kun valikoimasta löytyi kuin löytyikin sopivat olkaimettomat liivit ja jopa niiden hintalapussa komeili ihan siedettävä summa. Ja voin sanoa, että ovat kyllä tukevat sekä mukavat päällä. Eikä enää alas valuvia olkaimia! Vapautta hartioille! Ah, näitä täytyy alkaa suosia enemmänkin.

Ei kommentteja: