maanantaina, elokuuta 29, 2011

Tamperelainen nääs!

Kah niin, hurja neljän päivän loma on ohitse ja olen - ei voi sanoa että palannut - päätynyt sorvin ääreen. Sorvi on kuitenkin siirtynyt Ruoholahdesta Hervantaan. Koska jatkan toistaiseksi samassa projektissa, sain ottaa työläppärini (2 kpl) mukaani, täällä Hervannassa oli odottamassa jo valmiina työpiste ja vierailulla respassa hoituivat myös kulkukorttiasiani sille mallille, että pääsen kulkemaan. Helppoa kuin heinänteko. Tosin uudelta työpisteeltä puuttuvat vielä telakka, näyttö ja näppis, mutta selviäähän tällä pelkällä läppärilläkin.

Kävin tässä iltapäivällä myös työnantajan toimistolla, sain sinne avaimen ja saan uuden badgenkin kun käyn hakemassa, joten paperiasiat alkavat olla silläkin suunnalla kunnossa. Yllättävän kivuttomasti, sanoisin!

Viime viikon olin tosiaan maanantaina lukuunottamatta lomalla. Maanantaina oli vielä viimeinen rypistys Ruoholahdessa. Työkaverit olivat hankkineet suklaata ja kukkakimpun "jäähyväislahjaksi", voin väittää että se oli sentään yllätys, koska enhän minä ole vaihtamassa projektia, saati sitten firmaa, istumapaikkaani vain eikä Tamperekaan missään maan äärissä ole.

Tiistain olin vielä pääasiassa Nukarilla, siellä tuli poikkeamaan mummun veli vaimoineen. Ovat kahdeksanpäisen sisaruskatraan viimeiset kun nuorin sisko kuoli tässä kesällä. Hurjaa kyllä, toinen on satavuotias ja toinen kymmenen vuotta nuorempi. Tiistai-iltana suuntasin sitten Tampereelle, keskiviikkona oli yksi testausseminaari Hermiassa ja sen loputtua lähdin suoraan junalle ja kohti Imatraa.
Vietin Ruokolahdella äidin ja hänen miehensä luona muutaman päivän. Torstaina käytiin vähän kiertelemässä Mustaniemessä ja Kyläniemessä ja missä nyt sitten kierreltiinkään. Perjantaina poikkesimme nopeasti Imatralla ja iltapäivällä lähdimme veneilemään. Keli oli mitä mahtavin, aurinko paistoi ja lämpötila ainakin lähellä hellelukemia, jos ei peräti mennyt ylikin. Oli hieno päivä ja kyllä kelpasi kirjoittaa Facebookiin että täällä sitä vain lillutellaan Saimaalla auringonpaisteessa kun muut kaverit pääsääntöisesti paiskivat töitä.

No, lauantaina oli kuitenkin suunta taas kohti Tamperetta ja tänään sitten töihin.

Ei kommentteja: