sunnuntaina, lokakuuta 16, 2011

Hienoa olla vanha ja varattu

Vaihteeksi olen ollut viikonlopun täällä Tampereella ja tietysti suunnitelmissa oli DI:n kanssa lähteä vähän viihteelle eilisiltana. Ensin Tuulensuuhun syömään, siellä on menossa juustoviikot, mutta varsinaisesti juustoja kävimme maistelemassa tänään. Sitten leffaan katsomaan uusi Johnny English. Sen jälkeen parille Minibaariin ja lopuksi Volumeen bailaamaan. Siellä olikin alkuillasta aika rauhallista ja tanssilattialla oli hyvin tilaa, koska muita ei ollut tanssimassa kuin minä ja DI.
Siihen viittaakin otsikko: on hienoa olla vanha ja varattu. Vanha siksi että kehtaa lähteä tanssilattialle kahdestaan DI:n kanssa eikä ajattele "emmää kehtaa..." Ja varattu siksi että voi keskittyä siihen bilestämiseen eikä tarvitse scoutata miesvalikoimaa. Jälkimmäiseen puuhaan Volume olisikin ihan väärä paikka meikäläiselle, jo pelkästään siksi että suurin osa porukasta on ainakin 10 vuotta nuorempaa. Ja vähän muutenkin, not my style. Vaan siitä huolimatta oli hauskaa!

Johnny English oli tapansa mukaan aika hauska, sillä oli kieltämättä hetkensä, vaikka osa vitseistä olikin vähän väsyneitä. Tällä kertaa se oli melkein 100% Bond-parodia ja se toimi loistavasti. Rosamund Pike on nähty Miranda Frostina "Die Another Day"-Bondissa, joten hänen päätyminen "English-tytöksi" oli kieltämättä hauska veto.

Tämän päivän ohjelma koostui chili con carnen syömisen lisäksi juustopyhiinvaelluksesta Tuulensuuhun. Siellä on todellakin menossa juustoviikot ja tarjolla on parikymmentä erilaista juustoa, joista saa valita omansa. Päädyimme DI:n kanssa taktisesti valitsemaan viisi yhdessä syötäviksi. Listalle kuului Brie de Meaux, Coeur Gourmand Figue, Crottin de Chavignol, Gruyere ja Roquefort le Petit Cave. Lisäksi oli viikunahilloa ja pähkinöitä sekä jotain jälkiruokaviiniä lasilliset. Ei voi kuin suositella!

Ei kommentteja: