torstaina, lokakuuta 20, 2011

Piemonte

Viimeksi kirjoittaessani ravintola Vinoteca del Piemontesta oli sävy jokseenkin moittiva ja koko keikasta jäi vähän huono fiilis. Kevään tai kesän aikana ei siellä tullut käytyä toistamiseen, mutta palattuani Tampereelle olen uskaltautunut koestamaan Piemonten uudelleen muutamaankin kertaan.

Ja voin kertoa ettei tarvitse Piemontea vältellä, jos joku erehtyi niin luulemaan. Näinä kolmena kertana kun siellä on tullut nyt syksyllä käytyä, on ruoka ollut joka kerta hyvää, joskus jopa loistavaa. Mieleen on erityisesti jäänyt kuukauden takainen ankanmaksa-annos, jonka syötyäni oli aivan hilkulla etten pyytänyt santsiannosta... Mieli ainakin teki. Tiistainen kuha-annos ansaitsee myös loistavat pisteet minun asteikolla.

Suosikkialkupalakseni on yllättäen noussut antipastolautanen, joka löytyy listalta miltei joka päivä, luulisin, mutta sisältö voi hieman vaihdella. Yleensä se koostuu grissinistä, parista eri leikkeleestä ja muutamista marinoiduista kasviksista. Erityisesti marinoidut sipulit ovat tavanneet olla hyviä.

Suosittelen!

Ei kommentteja: