tiistaina, maaliskuuta 06, 2012

Kuulumiset

Edelleen ollaan hengissä vaikka blogi ei siltä näytäkään. Tässä vain on ollut runsaasti kaikenlaista puuhaa ja menoa.
Helmikuun lopulla olin melkein viikon Nukarin tienoilla, tuli tehtyä viimeiset päivät Helsingin-projektin parissa ja sinne ei nyt sitten enää mennä. Tiistaina 28.2. luovutin pois työläppärin, avaimen ja badgen.

Se tiistai oli myös sen karsean lumipyryn päivä. Minulla oli auto Vantaankoskella odottamassa ja alkuperäisen suunnitelman mukaan olisi pitänyt ajaa iltapäivällä Tampereelle. No, ennusteita olin katsellut jo aiemmin ja todennut että jos keli oikeasti on noin kamala, niin lähden vasta ke-aamuna, kun keskiviikkona ei ollut heti aamusta mitään sellaista, missä olisi pitänyt välttämättä olla Tampereella tiettyyn kellonaikaan.
Ja hiton hyvä olikin, tiistaina ajelin kuitenkin Vantaankoskelta Nurmijärvelle ja voin sanoa, etten ole ehkä ikinä tai ainakaan tänä talvena ajanut sitä väliä niin varovasti. Pyry oli jo pääpiirteissään loppunut, mutta auroja ei ollut näkynyt vielä vanhalla kolmostiellä, joten lunta oli tiellä ihan omaksi tarpeeksi. Sopiva matkavauhti oli 60-70 km/h, koska muuten ei olisi auto pysynyt käsissä. Ajoivat siellä muutkin varsin sievästi, vain pari autoilijaa meni ohitse.
Niin että kun tiistai-iltana pääsin kotiin Nukarille ehjin nahoin ja autoin, saatoin olla vain iloinen ja pysytellä loppuilta tiukasti sisätiloissa. Keskiviikkoaamuna olikin sitten jo vallan mainio keli.

Viime viikonloppuna suuntana oli taas Nukari ja messukeskus, jossa pidettiin GoExpo ja Helsinki Horse Fair. Olin siellä veljen ja hänen tyttönsä kanssa, kiertelimme pääosin hevosaluetta ja katselimme esityksiä, mutta kävimme myös GoExpon puolella katsomassa metsästysjuttuja. Niitä siellä ei taaskaan juuri ollut, lähinnä yhden lehden ständi, pari yhdistystä ja parasta tänäkin vuonna oli Urheiluampujaliiton ständillä olleet ampumasimulaattorit. Pistooli ja kivääri kokeiltiin tälläkin kertaa.
Ja kun noista ilmoista tuli valitettua äsken, niin voin todeta päinvastaista viime sunnuntain säästä: pikkupakkanen ja kirkas auringonpaiste houkuttelivat meikäläisen tallustelemaan vähän siellä täällä. Jos olisi ollut sukset, olisi voinut hiihtää pitkin ja poikin, koska hankikanto oli varsin hyvä. Ihan se ei kestänyt pelkillä kengillä menoa (kokeilin ja kolmen ensimmäisen askeleen jälkeen upposin vyötäröä myöden hankeen).

Mummuakin kävin katsomassa joka päivä kun siellä suunnassa olin. Hänet on siirretty terveyskeskuksen vuodeosastolta nyt pitkäaikaisosastolle eli sinne, mitä ainakin ennen aikaan nimitettiin palvelukodiksi. Se on ihan kiva, se on viihtyisämpi paikka ja mummu on vielä saanut ikkunapaikan, josta näkee ulos hyvin.

Minut itseni on siirretty myös siis asiakkaan toimistolta firman Tampereen-toimistolle, jossa en ole ikinä ollut varsinaisesti, kunhan käynyt lounareita hakemassa satunnaisesti. Sinänsä kiva, täältä pääsee kunnolla käsiksi firman intranettiin ja oppii vähän paremmin tuntemaan noita kollegoita, joita aiemmin on nähnyt lähinnä vilaukselta. Varsinaista projektia ei tällä hetkellä ole menossa, joten teen lyhyempää päivää.

Marssin viime viikolla taas lääkäriin, koska vaikka siihen nielutulehdukseen syömäni antibioottikuuri oli loppunut, ei kurkku tuntunut vielä ihan olevan kondiksessa. Ei sitä särkenyt kuten aiemmin, mutta arka se oli. Labrakokeet olivat puhtaat, joten tulehdus ei jyllää, mutta yhdistettynä kuivaan yskään (samanlaiseen kuin viime kesänä) lääkäri epäili taas sitä pahuksen mykoplasmaa. Noh, nyt mennään sitten kahden viikon ab-kuurilla, että jos se sillä menisi.

Ei kommentteja: