keskiviikkona, joulukuuta 05, 2012

Joulukuun alun sirpaleet

1. Autoiluasiaa
Ei tullut sakkoa, tuli vain huomautus, kun nopeutta oli 56km/h viidenkympin alueella. Huomautus luonnollisesti oli tullut isän kuolinpesän nimellä ja osoitteella Nukarille. Sisko sitten tämän tiedon kertoi, että minua odottaa siellä sellainen lappunen.

2. Uusi puhelin
Viime postauksessani mainittu uusi puhelin eli Samsungin Android-pohjainen Galaxy S2 on päässyt nyt tositoimiin. Voin sanoa että tykkään! Yhtään varsinaisesti ärsyttävää asiaa ei ole tullut vielä vastaan ja useimmiten käyttö sujuu varsin jouheasti. Sopivaa Mahjong-peliä en kyllä ole siihen vielä löytänyt, mutta ehkä sen kestää...

3. Piparkakut
Samaisessa postauksessa kerroin myös epäonnistuneesta piparkakkutaikinastani tai siis kolmannesta epäonnistuneesta piparkakkutaikinastani. Olen kuitenkin itsepäinen otus ja aion yrittää vielä! Kaapissa on taikina-aineet odottamassa inspiraatiota. Katsotaan mitä tällä kerralla saan aikaiseksi.

4. Joulu(lahja)paniikki
Uhkasin kyllä jo kertaalleen, että tänä vuonna en panosta perheen joululahjoihin ihan hirveästi, mutta silti tässä alkaa iskeä paniikki. Varsinaisesti minulla ei ole vielä hankittuna lahja kuin äidin miehelle ja siskolle ja siskollekin se on valmiina vain sen takia, että hän suostui ottamaan vastaan sen minun Lumian. Viikonloppuna vien sen siskolle tykötarpeineen ja lauantaina pitäisi käydä paikallisessa Elisa Shopitissa vaihtamassa liittymä sellaiseen, jossa on kelvollinen datapaketti.
Äidille onkin jo jokin idea, mutta veli perheineen on taas suuri kysymysmerkki.
Lähimmille ja tärkeimmille naapureille menee kortit ja jotain pientä lahjantynkää, joulukortteja olemme jo siskon kanssa puineet. Ei sekään liian helppoa ole: osalle täytyy lähettää kortti meidän kaikkien kolmen (minä, sisko ja mummu) nimissä, toisille vain minun ja siskon nimissä ja sitten on sellaisia, joille lähetämme molemmat oman korttimme. Osa korteista täytyy lähettää ajoissa, osa vielä aikaisemmin kun menevät ulkomaille, osan viemme suoraan postilaatikoihin.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Onko se pipariohje se minulta saatu? Kun mittaat ja punnitset kaikki aineet, niin pitäis onnistua taikina.

No, on teillä monipuolisia joulukortteja ja monenlaisia lähetysaikoja-ja tapoja ja monimutkaisia allekirjoituksia!
-MUR-MUR-