torstaina, maaliskuuta 14, 2013

Loman odotusta

Toukokuussa luvassa on reissu Amsterdamiin. DI oli Amsterdamissa syksyllä, tosin työn merkeissä, seisoskeli siellä firmansa ständillä eräiden messujen ajan. Iltaisin oli vähän paremmin aikaa ja mahdollisuuksia tutustua kaupunkiin, mutta paljon jäi näkemättä. Siksi meillä siis on tiedossa muutaman päivän piipahdus Amsterdamiin.

Minulla on pari kohdetta, jossa olisi kiva käydä ja ne ovat nämä:
- kuninkaallinen palatsi
- Artis - eläintarha
- kasvitieteellinen puutarha

Kuten tavallista, menemme kuitenkin paljolti sen mukaan mihin nokka näyttää ja yritämme vältellä pahimpia ruuhkapaikkoja. Nuo paikat ovat kuitenkin kaupungin keskustassa tai ihan sen liepeillä. Tulppaanien aika taitaa harmi kyllä olla ohitse toukokuun puoleen väliin mennessä. DI:hän olisi syksyllä tuonut minulle tuliaisiksi tulppaanin sipuleita, jos vain olisi löytänyt mistään sillä aikataululla. Ei siis löytynyt, joten sain "tyytyä" kirjaan.

Ah, kyllä täytyy kehua, että tuliaisia tuova mies on mahtava löytö. Ja varsinkin kun DI:n makuun uskaltaa näemmä luottaa. Olen saanut reissuilta kirjoja (ne on aina varma valinta, varsinkin ne oikeat kirjat) ja koruja (näitä on tullut enemmänkin synttäri- tai muina lahjoina, mutta kaikki ovat kyllä ihan käytössä olleet), välillä jotain muutakin, mutta aina se on mieluista ollut.
DI on nimittäin taas menossa, lähti tänä aamuna julman aikaisin junalla kohti Seutulaa ja sieltä Tukholmaan. Palailee sieltä to-pe-välisenä yönä laivalla. Ja tuota laivamatkaa silmällä pitäen hän kyseli, että tarvitsisinko minä mitään laivan tax-freestä. Ilmeisesti hänkin on lukenut Ostolakossa-blogista tekstin Miesten kategorisointia. Eipä minulla hirveästi mitään puutteita ole meikkipuolella, pari tuotetta listasin kuitenkin mailiin, joita voi katsoa jos löytyy. Mutta ainahan on kaikkein parasta saada mies maailmalta kotiin!

Ei kommentteja: