keskiviikkona, maaliskuuta 13, 2013

Moralisointia apteekissa

Disclaimer: sisältää taas ikäviä naisjuttuja. Tai oikeastaan miesjuttuja, koska tilanteeseen johtaneet tekijät eivät olleet yksinomaan minun ideoita.

Tuossa päivänä muutamana pöllytettiin vähän patjoja ja sattui sitten sellainen "uppistakeikkaa, mitä toi on?" - tilanne. Koska "ton" paikka oli väärällä puolella varmuusvälinettä ja sen koostumuksesta tai alkulähteestä ei päästy ihan 100% varmuuteen, päätin marssia apteekkiin hakemaan jälkiehkäisypilleriä. Ihan vaan kaiken varalta, ei viitsi riskeerata, jos voi pelata varm(emm)an päälle. Unohdin kuitenkin koko asian, mutta DI oli onnekseni kaupungissa ja soitin hänelle, pyysin käymään apteekissa hakemassa tämmöisen. On se DI:nkin etujen mukaista, joten hän lupasi. Lupasi samalla täydentää lääkevarastoja muutenkin.

Mutta eivät hankinnat onnistuneetkaan! Kieltäydyttiin myymästä!
No, sen je-pillerin DI sai ihan ilman mitään mutinoita, annettiin ohjeeksi vain, että kolmen tunnin sisällä ei saa oksentaa ja sillä hyvä. Mutta je-pillerin lisäksi se rikollinen yritti ostaa kahta 30 tabletin pakettia särkylääkettä. Ihan tavallista 400 mg käsikauppa-ibuprofeenia, puskuroituja ja vaikka mitä, joilla ei päätään saa sekaisin ja liikakäytöstä tulee lähinnä vain vatsanpuruja. Mutta ei, vaikka DI kuinka yritti selittää, että toinen menee kotiin ja toinen pitäisi viedä firman toimistolle, seisoo farmaseutti lääkehyllyn edessä kuin muuri ja sanoo "ei".

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

No, huomenna täytyy mennä ostamaan se toinen paketti Buranaa!
-MUR-MUR-