lauantaina, huhtikuuta 06, 2013

Reissaamisia

Meikäläinen saatteli juuri DI:n taksiin.
Taksi ajaa rautatieasemalle, juna vie lentokentälle (tai ainakin lähelle) ja lentokone Hong Kongin kautta Australiaan. DI:llä on nimittäin kahden ja puolen viikon työmatka Australiaan asti, joten minä jään tänne kotipuoleen pitämään taloa pystyssä ja hoitamaan lapsia hamstereita.

Kun DI tulee takaisin joskus 23.-24.4., ei huushollista luultavasti löydy naista eikä hamstereita. Eilen esimies kysyi, jos haluaisin tehdä yhtä työprojektia pääkaupunkiseudulla kesäkuun alkupäiviin asti ja minä menin lupaamaan, varsinkin sen jälkeen kun olin systerin kanssa jutellut auton ja asunnon tilanteesta. En tiedä vielä milloin lähtö sinne tulee, lupasin olevani käytettävissä 15.4. lähtien, joten luultavasti melko pian sen jälkeen.

Kevät maaseudulla, mikä voisi olla parempaa! Jos tarkkaan mietin, niin se tammi-elokuu 2011, jolloin tein töitä Helsingissä ja asuin Nurmijärvellä, oli ehkä parasta aikaa toistaiseksi. Työprojektilla oli toki oma syynsä siinä, se oli hieno projekti ja sitä oli kiva tehdä, mutta kotikotona asuminen oli ihan mahtavaa myös. En ehkä haluaisi asua siellä ihan vakituisesti, ensiksikin DI:n saaminen maaseudulle on tuskan takana eikä hän tule siellä viihtymään, toiseksi sieltä on kyllä pitkä matka töihin ja muualle, tunnin ja kymmenen minuutin työmatkan kestin sillä ajatuksella, että tämä on väliaikaista vain ja kolmanneksi vanhassa talossa on kaikenmoisia pikkujuttuja, jotka saattaisivat alkaa ajan mittaan ärsyttää (kylmät lattiat, vettä saa aina käyttää säästeliäästi, ikkunoista vetää jne), mutta tässä tapauksessa se on mukavaa vaihtelua asua siellä puolisentoista kuukautta.

Ei kommentteja: