perjantaina, marraskuuta 08, 2013

Mustetta nahkaan

Eihän siitä ole kuin kohta 5 vuotta, kun mainitsin blogissakin tatuoinnit ja että on harkinnassa. En ole saanut aikaiseksi, eihän sillä kiire ole ja toisaalta ideakin on ollut vähän hukassa. Tai siis niitä ideoita on ollut liian paljon.

Nyt sain the idean, ihan vahingossa, mutta kun päässä oli välähtänyt, seuraava ajatus oli: "No miksen mä tätä ole aikaisemmin tajunnut?!" Aihe-idea on tähkä, joko ohra tai vehnä. Meikäläisen henkilökohtaisesti tuntevat ymmärtänevät miksi tämä on maailman paras idea. Kuva, edes tyyli, saati sitten paikka ovat kuitenkin vielä kysymysmerkkejä.

No, lähdin katselemaan paikallisten tatuointiliikkeiden tarjontaa, mutta ongelmaksi on muodostunut se, että ne kaikenlaiset tosi kauniit kukka- ynnä muut kuvat houkuttelevat kovasti, vaikka minä niin päätin, että se on tässä ja aihe on tähkä. Vaikeata on ihmisen elämä...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tähkä voisi ollakin aiheena varsin hyvä. Seuraava kysymys kuuluu: minkä tähkä, vehnä, ohra, ruis vai kenties kaura? Viimeksi mainittu voisi olla mielenkiintoinen toteutettava. Vai miten olisi istuva hamsu jolla on tähkä suussa :)?
MTu